Hoe digital signage helpt bij grote parkeerdruk

Centomedia voorziet één van de grootste distributiecentra van Vlaanderen van een doordachte totaaloplossing voor hun parkeerterreinen met een op maat gemaakte digital signage-oplossing. We maken daarmee een einde aan inefficiënt parkeren, maar helpen deze grote speler in activewear bovendien om via hoogtechnologische LED-schermen al búiten de gebouwen helder te communiceren naar werknemers, bezoekers en leveranciers.

 

Een groot bedrijf betekent automatisch veel medewerkers, bezoekers en leveranciers. De vier parkeerterreinen voorzien in voldoende parkeerplaatsen maar de flow verloopt niet goed. Mensen proberen dicht bij de ingang te parkeren, maar als daar geen plaats is, rijden ze langer rond dan nodig.

 

Centomedia zorgt voor de oplossing

Bij de heraanleg van de parkeerterreinen is er een lus-systeem aangelegd, dat telt hoeveel voertuigen er op welke parking staan. We weten nu dus perfect wanneer een parking volzet is. Wij ontwikkelden vervolgens een app  om deze data te capteren en die via buitenschermen op de parkeerterreinen te visualiseren. Zo weten de automobilisten perfect waar ze nog wel en waar ze niet kunnen parkeren. Dit verbetert de flow aanzienlijk en maakt het parkeren een stuk efficiënter.

 

Hybride gebruik

Maar daar stopt het niet. Op de digitale schermen kan uiteraard veel meer gecommuniceerd worden dan de beschikbaarheid van parkeerplaatsen. Via onze app en de schermen kan er vanuit het bedrijf hybride gecommuniceerd worden. Nieuwe Covid-maatregelen? Zet het op het scherm. Een groep mensen brengt een werkbezoek aan het distributiecentrum? Met een gepersonaliseerde boodschap loods je de bezoekers van bedrijf X of Y naar de voorbehouden parkeerzone. Efficiënt en klantvriendelijk bovendien.

 

Hulp nodig om jouw schermcommunicatie op te zetten? Neem gerust contact op, ons support team helpt je graag verder: mail naar support@centomedia.be of bel 011 360 544.

 

 

Share This